Renate-Joyce de Jager

Na mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening heb ik altijd gewerkt in de sector arbeidsbemiddeling. Eerst heb ik jarenlang gewerkt als loopbaan-, outplacement- en re-integratieadviseur bij een commercieel bedrijf in de regio Friesland, Groningen en Drenthe. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in 2e spoor re-integratietrajecten en ben ik doorgegroeid tot meewerkend teamleider. Hierna ben ik gaan werken als manager, eerst bij een thuiszorginstelling en later bij een financieel dienstverlener.

Het geeft mij veel voldoening om werknemers te coachen naar passend werk. Nieuwe deuren voor ze te openen, door praktische adviezen en inzicht te geven. Haalbare mogelijkheden op de arbeidsmarkt te bieden. Vooral als het ze zelf even niet lukt.

Door mijn persoonlijke begeleiding en oprechte interesse raken mensen weer gemotiveerd. Ze klimmen weer uit het dal, gaan nieuwe mogelijkheden en oplossingen zien. Dit traject doen we samen. Mijn lange werkervaring en grondige kennis van 2e spoor re-integratietrajecten, WGA-trajecten en loopbaanadvies, zorgen ervoor dat een traject koers houdt. U kunt op mij rekenen.